100 ₴
Кулінарний термометр стане в пригоді не тільки професійним кухарям, але й будь-якій господині. Щоб домогтися виняткового смаку, буває необхідно знати не тільки температуру духовки, але й саму страву. Саме для цього зроблений кулінарний термометр. Він має залізне шило, яке з легкістю проникне всередину страви, не пошкодивши її. Таким термометром вам буде легко виміряти температуру всередині м'яса, курки, пирога та інших продуктів і навіть рідин і сипких матеріалів.
Цифровий штиковий термометр дасть змогу швидко та точно виміряти температуру всередині продуктів, що готуються страви, соусу або напою. Голка виготовлена з харчової неіржавкої сталі, корпус пластиковий. Діапазон вимірювання від -50 °C до +300 °C. Додатково комплектується ковпачком для голки та батарейкою ("таблетка"). Цифровий дисплей і дві кнопки для перемикання режиму вимірювання в °C або °F і вмикання/вимикання термометра. Функція автовимкнення у разі невикористання.
Основні характеристики TP101:
• широкий діапазон застосувань
• зонд датчика виготовлений із неіржавкої сталі
• корпус датчика виготовлений із міцної пластмаси
• широкий температурний діапазон вимірювання: від -50 °C до +300 °C (-58 °F до +572 °F)
• перемикання між одиницями вимірювання: °C і °F
• автоматичне вимкнення після 10 хвилин без операції
• пластикові трубка-чохол корпусу для зберігання й гарантування безпеки
• точність завдання температури: 0,1 °C
• функція запам'ятовування останньої температури
• функція перегляду максимальної та мінімальної температури під час вимірювання
• електроживлення: 1 батарейка LR44 на 1,5 В (у комплекті)
• загальна довжина: 18,5 см
• довжина зонда: 10,5см.